Wij zijn gepassioneerd over
Zorg voor uw dieren

Als dierenarts ben ik gepassioneerd over de huisdieren van onze cliënten omdat ik de diepe emotionele band begrijp tussen mensen en hun harige metgezellen. Mijn toewijding gaat verder dan medische zorg; het omvat een oprechte bezorgdheid voor het welzijn van deze geliefde dieren. Als zorgverlener zie ik de vreugde, het gezelschap en de onvoorwaardelijke liefde die huisdieren brengen in het leven van hun eigenaren. Deze erkenning drijft mijn toewijding om te zorgen voor de gezondheid en het geluk van elke patiënt.

We leven mee met de angst en zorg die cliënten voelen als hun huisdieren onwel zijn, en mijn passie wordt gevoed door de wens om zorgen te verlichten en bij te dragen aan de levensduur en vitaliteit van de gekoesterde huisdieren die het leven van onze cliënten verrijken. Mijn rol gaat verder dan medische expertise; het omvat het opbouwen van vertrouwen, begrip en een gedeelde toewijding aan de blijvende band tussen huisdieren en hun menselijke metgezellen.

Maak kennis met ons geweldige personeel

Gepassioneerd door dieren

Leontine M. Bansse-Issa

Leontine Martha Bansse-Issa werd dierenarts in juli 1989, afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Gent, België. In Nederland is zij na waarnemingen in diverse praktijken  ruim 3 jaar werkzaam geweest in een gemengde praktijk. Sedert remigratie in September 1993 is zij werkzaam als particuliere dierenarts. In de loop van de jaren heeft ze zich steeds meer toegelegd op  kleine huisdieren, daarnaast ook paarden. Belangstelling gaat uit  naar efficiënte 1e en 2lijns huisdieren geneeskunde met aandacht  voor dier en mens.

Fabienne van den Broek

Fabienne van den Broek is op 1 juli 2016 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit Gent in België. Kort na haar studie heeft zij een inloopperiode gehad op de poli waarna ze in februari 2017 voltijds in dienst getreden is. Zij heeft meerdere zomervakanties op de praktijk meegelopen waardoor de liefde voor het vak elke keer versterkt is. Haar interesse gaat uit naar alle aspecten van 1ste lijns diergeneeskunde van kleine huisdieren. In de toekomst wil zij zich ook gaan verdiepen in de paardengeneeskunde. Zij kijkt er naar uit om samen met de klant het geliefde huisdier een prettig en gezond leven te geven.

Drs. Ashley Wang Wei

Ashley Wang Wei studeerde in 2017 klinische diergeneeskunde aan de Northeast Agricultural University. Ze behaalde het chinese kwalificatiecertificaat voor praktiserende dierenartsen.

“ ik ben naar Suriname gekomen omdat ik van papegaaien houd en vanwege de epidemie niet op tijd terug kon komen, dus heb ik 4jaar in Suriname gewoond. Ik hou van dit land en hou van dieren. Ik werk hard om engels en nederlands te leren in de hoop Surinaamse dieren hulp te kunnen bieden”.

Assistenten

Ons gemotiveerd  team bestaat verder uit ongeveer 10 assistenten die de dierenartsen op diverse punten ondersteunen. Ze werken bij de balie, bij de dierenartsen in de behandelkamer en assisteren bij operaties. Verder doen ze doen laboratoriumwerk en de administratieve afhandeling van het gebeuren op onze poli.

Aarzel niet om hun advies te vragen, telefonisch of bij de balie. Bezoek onze contactpagina voor de telefoonnummers en de wachtdienstregeling.